logo expressions
logo ijm
 

Raak betrokken

Jij kunt verschil maken in de levens van de armsten. Dat kan met de inzet van jouw talenten. Met kunst!

Wij zijn op zoek naar jou en dagen je graag uit om deel te nemen aan IJM’s Expressions for Justice.

IJM biedt met Expressions for Justice een internationaal platform voor jouw talent en jouw geluid. Jouw werk krijgt een plek in onze online webgalerij en wordt ingezet op social media.
Jij kunt op jouw beurt een stem zijn voor hen die geen stem hebben. Dat lijkt ons iets dat jou als kunstenaar moet aanspreken!

Word jij als kunstenaar geraakt door dit onrecht? Heb je werk in jouw portfolio dat aansluit bij de strijd die IJM voert of zou je dat willen maken? Hoe zou jij hoop en wanhoop, onderdrukking en bevrijding, opluchting en beklemming in jouw kunst willen verwerken?

Wil je betrokken raken of in ieder geval een keer het gesprek met ons aangaan, dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen.

Werken worden beoordeeld op geschiktheid in overleg met de coördinator van Expressions for Justice.
Als je werk ter beschikking wilt stellen, maken we daar duidelijke afspraken over:
Je kunt het doneren of in bruikleen geven, maar je kunt ook IJM alleen het recht geven het beeld te gebruiken op social media. In alle gevallen komt je werk met een korte CV van jou en een link naar je eigen website op die van Expressions for Justice.

Wil je meer weten?
Neem dan contact op met Rietje Bakker: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vanaf 1 februari 2022 is het kunstprogramma Expressions for Justice niet langer actief. Wilt u op eigen initiatief via kunst aandacht vragen voor het werk van International Justice Mission, dan kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij willen alle betrokken kunstenaars bij Expressions for Justice bedanken voor hun inzet voor de missie!