logo expressions
logo ijm
 
 

Kunstenaars

Marjanne Stoopendaal

marjanne stoopendaalDoor middel van een mede door haar opgerichte Stichting heeft Marjanne zich vele jaren als coördinator ingezet voor mensen die het, door diverse omstandigheden, financieel erg moeilijk hebben.

Naast haar dagelijkse werk schilderde zij erg graag. Het was voor haar altijd een heerlijke uitlaatklep. Door gewoon doen en uitproberen heeft zij zichzelf op dit vlak steeds verder ontwikkeld. Af en toe volgde ze lessen of workshops om technieken te leren of inspiratie op te doen. Steeds meer groeide het verlangen om volledig met het schilderen bezig te zijn. Deze wens is inmiddels uitgekomen.

Zij schildert voornamelijk met acrylverf en maakt daarbij gebruik van verschillende, voorhanden liggende materialen. Meestal abstract maar ook met figuratieve elementen. De schilderijen kunnen meerdere lagen bevatten en zo een verhaal vertellen. De techniek ‘mixed media’ past zij veelvuldig toe. Marjanne wil graag de liefde van God door haar schilderijen laten zien. Op deze wijze worden mensen bemoedigd en geïnspireerd.

Tevens is zij werkzaam voor ArtsAlive.nl en maakt zij deel uit van het kunstenaarscollectief van Nieuw Sion in Diepenveen.

Haar werk is te zien op haar website www.kunstvanbetekenis.nl